Elektroomare za razsvetljavo


Zaradi lažje montaže in vzdrževanja razsvetljave je koristno, če so varovalke in težke dušilke za reflektorje bliže tlem, to pa pomeni, da potrebujemo za te elemente in drugi pribor primerne elektroomare.

Glede na število reflektorjev na drogu, priključne možnosti na elektroenergetsko omrežje ali sklop zasneževanja uporabljamo različne elektroomare, ki se pritrdijo na spodnjem delu droga s pomočjo objemk. Vse elektroomare so izdelane iz nerjaveče pločevine (1,2mm), prašno barvane (sivo ali zeleno) in opremljene s ključavnicami.

POR 1002
Mala elektroomarica za 2 vgradna elementa

POR 1004
Največkrat uporabljena elektro-omara za razvetljavo rekreativnih smučišč ima možnost vgradnje 4 elementov (npr. 3 reflektorji + krmilna enota)

Po potrebi je možna dobava tudi večjih omaric.


Danes se večinoma isto elektroenergetsko omrežje na smučiščih uporablja tako za zasneževanje kot razsvetljavo. Tako lahko predstikalne naprave, vtičnice za snežne topove ter njihov priklop na elektroenergetsko omrežje namestimo v t.i. kombinirane elektroomare oz. kombinirane elektrante.

KOMBI 1007, 63A
Velika elektroomara za visokozmogljivo razsvetljavo (4x2000W/drog), ki hkrati nudi tudi možnost priklopa snežnega topa na elektroenergetsko omrežje.

ELK KOMBI 63A,16A,24p
Gre za široko izvedbo elektranta s standardno opremo (63A in 16A vtičnica ter konektor), ki ima v enem predelu prostor za 6 2000W ali 9 1000W predstikalnih naprav.


Copyright (c) Rikom. Vse pravice pridržane.